luni, 26 octombrie 2015

Rochie eleganta cu peplum

O rochie eleganta, de ocazie, cu peplum in talie - un avantaj pentru cele care au burtica, deoarece croiala rochiei o va acoperi in totalitate. Se inchide cu fermoar la spate. Material lejer, usor elastic. Stare excelenta. 




Marimea M, bust - 90cm, talie - 76cm, solduri - ajung pana la 110cm, lungimea rochiei - 86cm, poliester

Pret: 50 lei 40 lei

luni, 19 octombrie 2015

Rochie lunga cu margele, NOUA, CU ETICHETA

O rochie din in si bumbac, cu o croiala eleganta. Nu prezinta jupa, dar rochia nu este transparenta. Se inchide cu fermoar, iar la spate se leaga cu cordon. In partea bustului prezinta margele. Stare excelenta.




 

Marimea L, bust - 115cm, talie libera, solduri - pana la 140cm, lungima rochiei - 120cm, in cu bumbac

Pret: 55 lei 45 lei

Fusta traditionala cu flori marunte si danteluta

O fusta in ton cu vara. Pe un albastru frumos stau asezate flori delicate si danteluta alba ca zapada. Fusta nu este transparenta. In talie prezinta elastic. In spate este la fel ca si in fata, din acest motiv nu am mai pozat-o si de la spate. Stare excelenta.






Marimea M, talie pe elastic, se intinde pana la 82 cm, iar neintinsa are 64cm, solduri libere, lungime fusta - 67cm, bumbac

Pret: 40 lei 30 lei

vineri, 16 octombrie 2015

Pulover United Color Of Benetton, 80% lana pura

Un pulover 80%, moale si fin, perfect pentru o toamna tarzie si racoroasa. Este foarte frumos, deosebit prin croiala neobisnuita. Cu o bluza stramta pe corp, intr-o culoare nude ar arata foarte bine. Stare excelenta.


Marimea L, bust - 104cm, talie libera, lungime maneca - 64cm, lungime pulover - 77cm, 80% lana, 20% poliamida.

Pret: 40 lei 30 lei

joi, 15 octombrie 2015

Rochie in culori vibrante, cu guler detasabil

O rochie ce te lasa fara cuvinte! Trebuie sa marturisesc ca pare a fi pictata, culorile se imbina perfect, ca si cum pictorii si-au dat toata silinta pentru a reda frumusetea lumii. O rochie cu adevarat minunata. Se inchide cu nasturei si fermoar intr-o parte. Prezinta jupa. Gulerul alb este detasabil.


Marimea M, bust - 90cm, talie - 76cm, solduri - pana la 120cm, distanta umeri - 37cm, lungime maneca - 51cm, lungime rochie masurata de la umeri - 98cm, material: poliester, stare excelenta.

Pret: 60 lei 50 lei

Sacou inflorat, boem, fara sistem de inchidere, semnat C&A

Va prezint un sacou deosebit, inflorat, perfect pentru birou sau chiar pentru iesirile in oras. Partea buna este ca poate fi purtat in diferite combinatii - atat la o tinuta, office, cat si la una eleganta sau casual. Nu este captusit. Este perfect pentru primavara. Nu prezinta sistem de inchidere. 

Marimea M/L, bust - 103cm, talie libera, distanta umeri - 45cm, lungime maneca - 60cm, lungime sacou - 62c, poliester, stare excelenta

Pret: 40 lei 

Rochie eleganta, cu aplicatie de margele

Va prezint acea little black dress care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba. Este o rochie eleganta si plina de feminitate, cu aplicatie de margele. Este o rochie perfecta pentru un eveniment important sau de ce nu, pentru birou, daca sunteti adepta tinutelor chic si elegante. Nu este transparenta. Materialul este usor elastic. Nu prezinta jupa, dar rochia nu este transparenta. 


Marimea M, bust -90cm, talie - 78 (se poate si mai mult, rochia este elastica), solduri - pana la 115cm, lungime rochie- 80cm, distanta umeri - 39cm , poliester, stare excelenta

Pret: 55 lei 45 lei

Rochie tiroleza, cu flori delicate, superba!

Pe vremuri, fetele se imbracau in cele mai alese rochii atunci cand isi asteptau iubitii. Exact la asta ma trimite cu gandul si rochia de față: la o fata nerabdatoare, care se imbraca intr-o astfel de rochie, isi prinde in par cateva flori si isi asteapta iubitul pe o banca, in fata portii. Iar cand acesta apare, ea se inroseste usor in obraji si il imbratiseaza cu bucurie. Rochia este absolut minunata, de un albastru patrunzator, care nu are cum sa nu iti fure privirile. In plus, florile mici si roz ii ofera un aer boem si delicat. Se inchide cu nasturei. Nu este transparenta, materialul este de calitate.


Marimea M, bust - 92cm, talie - 76cm, maneci - 45 (sunt 3/4), lungimea rochiei - 120cm, material: bumbac, stare excelenta.

Pret: 70 lei 60 lei

vineri, 2 octombrie 2015

Rochie "Delicate" cu margele

O rochie ce ma trimite cu gandul la puful de papadie. Este extrem de feminina, gen baby doll, libera in talie si la solduri. Daca nu o mai puteti purta acum, este tocmai buna pentru sarbatori, in special pentru revelion. Prezinta jupa pe interior.


Marimea M, bust - 86cm, talie si solduri libere, distanta umeri - 38cm, lungime rochie - 102cm , material: poliester, stare excelenta

Pret: 65 lei 

Fusta cu picatele colorate

O fusta care sparge cu siguranta monotonia unei zile de toamna. Purtata cu cizme si un sal cred ca ar arata foarte chic si boem. Prezinta jupa pe interior si se inchide cu fermoar la spate.


Marimea M, talie - 72cm, solduri libere, lungime fusta- 66cm, material: acetat (asemanator cu matasea)

Pret: 45 lei 35 lei 

Sarafan/rochie Tommy Hilfiger (produs original)

Un sarafan sau o rochie, depinde cum vreti sa o purtati, cu un sir lung de capse, intr-o culoare placuta, in ton cu toamna. Materialul imita blugul. 


Marimea M, bust- 90cm, talie - se cambreaza usor - 80cm, solduri - 95cm, distanta umeri - 40cm, lungime rochie - 90cm, material: bumbac, stare excelenta

Pret: 60 lei