luni, 21 iulie 2014

Geanta de mana, eleganta,

Fie ca doriti sa o purtati la o tinuta business sau pur si simplu la o iesire in oras, o astfel de geanta va ofera un aer elegant. In parti prezinta cateva impletituri interesante, de culoare crem, aceeasi culoare ca si cea a manerului. Nu este din piele, ci imitatie de piele.



Pret: 40 lei

vineri, 18 iulie 2014

Bratara din argint 925, NOUA.

Mereu am considerat ca o bratara nu trebuie sa fie foarte incarcata, ci din contra: cu cat este mai simpla si mai delicata, cu atat si tinutele noastre or sa iasa mai mult in evidenta. :) Lungime: 20cm, material: argint 925



Pret: 50 lei

sâmbătă, 5 iulie 2014

Bluza gen ie, cu aplicatii textile la gat

Pentru ca hainele cu accente etno sunt la mare cautare, m-am gandit sa postez aceasta bluza gen ie, cu o culoare foarte frumoasa. Materialul este vaporos, perfect pentru o seara de vara. Manecile sunt lungi si vaporoase, oferindu-va un aer aparte. 







Marimea M, bust - 94cm, talie libera, distanta umeri - 41cm, lungime maneca - 55cm, lungime bluza masurata de la umeri in jos - 57cm, material: 100% bumbac, stare excelenta

Pret: 35 lei 

marți, 1 iulie 2014

PRETURI NOI LA PRODUSELE MAI VECHI + TRANSPORT GRATUIT LA ORICE PRODUS DE PE BLOG PANA PE DATA DE 6 IULIE. NU EXISTA COMANDA MINIMA.